Op zoek naar het ideale kerstcadeau als relatiegeschenk?

Op zoek naar het ideale kerstcadeau als relatiegeschenk?

Kerstmis is de tijd van het jaar waarin we samenkomen met vrienden en familie, warme herinneringen ophalen en genieten van de gezelligheid. Een kerstpakket is een geweldige manier om waardering te tonen voor de speciale relaties in ons leven en om de feestvreugde te vieren. Maar wat maakt een kerstpakket nou echt goed? In dit blog bericht gaan we de top 5 eigenschappen van een goed kerstpakket verkennen, met bijzondere aandacht voor Rebottled, een circulair merk dat zich inzet voor duurzaamheid en inclusie.

  1. Persoonlijke Touch: Een goed kerstpakket is persoonlijk en laat zien dat de gever aandacht heeft besteed aan de ontvanger. Het toevoegen van persoonlijke notities, favoriete lekkernijen of cadeaus die passen bij de interesses van de ontvanger, maakt het kerstpakket extra speciaal. Rebottled biedt bedrukking aan op elk van onze producten. Dit is niet alleen een uniek cadeau, maar ook een milieuvriendelijke keuze.

  2. Kwaliteit boven kwantiteit: Een goed kerstpakket draait niet alleen om de hoeveelheid, maar vooral om de kwaliteit van de items die erin zitten. Rebottled blinkt uit in dit opzicht door hoogwaardige glazen van geconsumeerde wijnflessen, die zowel duurzaam als stijlvol zijn. De focus ligt daarbij op lange termijn plezier in plaats van een fles wijn die je maar 1 keer drinkt en gelijk weggooit. Het product gaat lange tijd mee en kan zelfs erna volledig gerecycled worden. 

  3. Duurzaamheid en circulariteit: In onze moderne wereld is duurzaamheid een cruciale factor geworden bij het selecteren van kerstcadeaus. Kerstmis staat voor geven aan anderen. En hoe mooi is het dat wij per product afval verminderen en mensen inspireren wat er allemaal mogelijk is in een circulaire wereld. Rebottled past dus perfect in deze categorie. Door het verminderen van afval en verminderen van co2, energie en water dragen wij bij aan een groenere en circulaire planeet.

  4. Veelzijdigheid: Een goed kerstpakket biedt een verscheidenheid aan producten die aansluiten bij verschillende smaken en voorkeuren. Rebottled biedt niet alleen herbruikbare wijnflessen, maar ook glazen van bierflesjes. Het is te combineren met drankjes of andere food producten. Op aanvraag kunnen we de fles ook hoog afsnijden en voorzien van een kurk. Op deze manier is het dus de perfecte duurzame voorraadpot. Deze veelzijdigheid maakt het een uitstekende keuze voor deze kerst

  5. Aandacht voor inclusie: Een sociaal inclusief kerstpakket weerspiegelt niet alleen de zorg voor de ontvanger, maar ook voor ethische normen en waarden. Rebottled is een bedrijf dat zich inzet voor eerlijke arbeidsplekken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door een kerstpakket met Rebottled producten te geven, ondersteun je niet alleen duurzaamheid, maar ook sociaal ondernemen.

Kortom, een goed kerstpakket is persoonlijk, van hoge kwaliteit, duurzaam, veelzijdig en ethisch verantwoord. Rebottled past perfect in dit plaatje met onze upcyclede glazen en karaffen, die niet alleen stijlvol en duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Dus, dit kerstseizoen, overweeg Rebottled producten op te nemen in jouw kerstpakketten om de feestvreugde te vergroten en de planeet te helpen.

Back to blog